Kunsttransport I Danmark og Europa

Kunsttransport med Omtanke

Med vores skræddersyet kunsttransport løsninger kan vi løfte alle typer opgaver indenfor Kunsttransport. Vi har mange års erfaring i at transportere og håndtere både malerier og Skulpturer og tilbyder løsninger både på nationale kunst transporter og Internationale kunst transporter

Transport af kunst

Vi har i mange år beskæftiget os med at transportere kunst for blandt andet gallerier , billede kunstnere og private der har købt eller solgt værker.

Vi har opsat et nemt og gennemskueligt system der gør det let for dig at bestille og håndtere dine fragtopgaver inden for kunst .

Vi er kendt for skadefri kørsel og har en Danmarks bedste logistik opsætninger der gør vi vi kan løse enhver form for opgave inden for kunsttransport

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
kunsttransport 3xwilhelmsen.dk

Kunsttransport i Ind og udland

Vi er landsdækkende i Danmark og kommer til flere af de store kunst udstillinger og messer blandt andet i Stockholm, Berlin, Hamborg og Milano. Vores koncept lyder på konsolidering af gods, hvilke betyder at vi sender flere kunders gods i samme vogn afsted på Messer og på den måde kan vi både spare på kundens priser og Miljøet .

Vi tilbyder selvfølgelig også både Indpakning, kørsel af vandre udstillinger og hjælper med at kordinere transporter uden for Europa .

Alt sammen for at du som kunde kan føle dig 100 procent tryg når vi overtager ansvaret for din kunst logistik .

Vi er eksperter i transport af kunst og andre værdifulde ting. Kontakt os i dag for et godt tilbud på din næste opgave