Transport betingelser

Alle transporter udføres efter følgende transport betingelser.

Den oplyste pris er fra Stueplan til stueplan hvis andet ikke er aftalt. Prisen forudsætter desuden at der er hjælp til pålæsning / aflæsning hvis godset vejer over 40 kg

Hvis du ønsker hjælp til opbæring eller nedbæring fra etage ejendom eller 1 plans hus koster dette 125,- pr emne.

Alt gods pakkes forsvarligt af afsender med mindre andet er aftalt. Vi har 30 flyttetæpper i bilen og kan pakke det meste på den måde.

Den oplyste pris inkludere moms , bro afgift , forsikring, aflæsning og pålæsning , men ikke færge eller andre tillæg til ikke bro faste øer.

Den oplyste pris inludere 15 minutters ventetid . Hvis der er væsentligt mere ventetid bliver dette faktureret med 6.5 kroner i minuttet

Dit gods er som standard forsikret for op til 15.000 pr læs. Dette gælder ved alle normal transporter 3xwilhelmsen.dk udfører.

Ønsket forhøjet forsikringssum kan dette tilvælges ved bestilling af tur. Prisen på dette er 100,- pr transport og derefter kan vi forsikre din transport for op til 80.000 kr . Læs mere om vores forsikring her 

Ønsker du selv at udregne din pris på en ny transport opgave kan dette gøres med vores prisudregner

Vi modtager på nuværende tidspunkt mobilepay og kontanter ved enten afsender eller modtager. Desuden er det muligt at betale online .

Bemærk dog at chaufføren kun har byttepenge op til nærmeste 100,- og derfor skal du have lige penge når vi ankommer.

Der kommer automatisk en sms 30 minutter før ankomst på adressen. I din ordrebekræftelse har vi desuden oplyst dato og tid for afhentning og levering ( 2 timers intervaller )

Virksomheder med et cvr nummer kan i stedet for at betale med det samme vælge at modtage en faktura der kommer på email dagen efter transporten er udført . Vores betalings betingelser er 5 dage netto .

Desuden kan disse oprette konto hos 3xwilhelmsen.dk hvis kørslen overstiger 10.000,- pr måned.

3xwilhelmsen.dk transport og Firmalager.dk forpligtiger sig til udelukkende at holde vores møbelopbevaring forsikret mod brand og tyveri. Det opbevarede er IKKE forsikret af firmaet. Har De indboforsikring, bør De OMGÅENDE meddele Deres forsikringsselskab vores opbevaringsadresse som er knudlundvej 1 port 9g them

Vores fragtføre forsikring dækker ikke spejle , levende dyr , kontanter og andre værdier .

Ved en skade der er forvoldt af 3xwilhelmsen.dk transport skal det oplyses til Klage@3xw.nu inden for 48 timer, efter 48 timer kan der ikke stilles krav om erstatning.

En skade der sker i forbindelse med aflæsning / pålæsning af gods hvor kunden selv hjælper, skal dækkes af kundens indboforsikring .

Skader på bygninger / gods i lagerhaller og private hjem skal oplyses til 3xwilhelmsen.dk med det samme . Skader på inventar / gods der ikke er forberedt til flytning sker for kundens egen regning

Pga arbejdstilsynet må vi ikke ved levering tage vores sikkerhedssko af, derfor skal du som kunde sørge for at adgangsvejen er ryddet og  evt lægge plast ud på sarte gulve og tæpper.

En forgæves tur faktureres med antal brugte timer, min 406 kr inkl moms,- pr tur

Hvis godsmængden overstiger det oplyste i din bestilling forbeholder vi os retten til at sætte prisen derefter . Du får altid oplyst prisen hvis dette skulle være tilfældet .-

3xwilhelmsen.dk har tilladelse til at køre med våben og ammunition , ved sådanne transporter køres godset direkte uden stop og kan ikke udføres i forbindelse med andre transporter .

Vi forbeholder os for eventuelle fejl på vores prisberegner og på hjemmesiden generelt.

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål ang ovenstående Transport betingelser