Om 3xwilhelmsen.dk

Virksomheden 3xwilhelmsen.dk er et mellemstort transport firma, med base i Østjylland ( Lystrup ved Århus ).

Vi beskæftiger os med alt inden for distribution, Kurerservice og lager løsninger.

Vognparken

I vognparken har vi i dag kun nye vogne, som spænder over små kassevogne, til liftbiler med plads til 8 paller. Vores biler er udstyret med den nyeste teknologi, computer til tur fordeling, Gps, dankort m. m
Vi sætter en ære i at overholde alle tidsfrister, og behandler altid alt gods som vores eget. Med vores avancerede tur system, kan vi eliminere alle de små fejl, der tit kommer når det skal gå hurtigt, og dit gods kan altid følges via vores track and trace system.

Vi tilbyder

Hos  3xwilhelmsen.dk mener vi at et transport koncept skal være fremad synet, derfor har vi valgt at tilbyde kunden enhver form for transport, så om du skal have en pakke til New York i morgen, eller en pakke til Randers, kan alt lade sig gøre her. Derfor kan vi med stolthed sige, at vi altid kan løse ethvert transport problem, og følge det til døren i alle tilfælde.

Dette kan vi opnå ved at sætte de samme høje krav til vores samarbejdspartnere som vi gør til os selv, og kan i dag tilbyde nogle af Danmarks bedste priser på både kurerservice  og mindre eller større distributions opgaver.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende møde om netop jeres transport behov, vi kan spare jer penge hver eneste dag.

+45 92 90 90 30info@3xw.nu