Chauffør til distribution

3xwilhelmsen.dk søger omgående en ny chauffør til vores team i Aarhus

Vi søger en medarbejder med smil på læben, god ordenssans og som kan arbejde selvstændigt. Det er et krav at du kan tale og skrive dansk da du vil have en del kunde kontakt, du skal også være i besiddelse af et kørekort B og en ren straffeattest, Det er desuden et krav at du har erfaring fra branchen og har fysikken til at håndtere møbler og andre typer gods.

Arbejdstiden kan variere lidt , men normalt kommer du til at ligge på omkring 40 timer .
Lyder dette som noget for dig og kan du opfylde kravene så kan 3xWilhelmsen tilbyde dig et spændende job med, gode kollegaer, mange udfordringer og ikke mindst en stabil indtægt.

Du kommer daglig til at servicere vores kunder der ligger i hele Danmark. Vi forventer at du kan køre en tur til sjælland 2 gange om ugen med vores kunders varer, og resten af ugen vil du typisk køre rundt i Aarhus og i Jylland.  Din daglige arbejdsplads bliver enten en 4 pallers Fiat ducato eller en 8 Pallers Fiat ducato. Desuden kan der forventes at du kommer til at arbejde med vores lagermand på vores distributions lager en gang imellem. Du kommer desuden til at indgå i en vagtordning hvor du kan komme ud på ture i hele Europa.

3xwilhelmsen.dk er et familie drevet firma der i de sidste 10 år har fokuseret på at yde branchens bedste service. Vi kører til dagligt med alt fra Motorcykler til blodprøver, og arbejder både i Danmark men også i Europa.

Udkørsel sker fra vores kontor i Lystrup ved Aarhus eller fra vores lager i Hinnerup.
Hvis du er interesseret eller bare har spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail under Kontakt hvor du kan indtaste dit cv og fortælle lidt om dig selv.

Du kan desuden ringe til Christian Wilhelmsen på 60 84 93 00 
Med venlig hilsen
Christian Wilhelmsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *